dsc_9298Bryllupsvideoogfoto.dk er lavet af motiverede og engagerede folk.
Det er kun de bedste af de bedste folk vi har hos os, og alle bliver oplært i de teknikker som vi står inde for, og som skal til for at kunne dække et komplet bryllup.
Nogle tror det er let at tage billeder, og ja at tage nogle få billeder i det rigtige lys er faktisk ikke svært, selv med en mobil telefon.
Det der er svært er skiftende lysforhold, de rigtige linser til de rigtige forhold, og ikke mindst sløringen, vinklerne og det professionelle look på billederne.

Vi søger det perfekte, og at være der hele tiden hvor billederne er, samtidig med at vi prøver at gøre os "usynlige" Vi er pt. 5 fotografer og 4 videografer, men vokser hele tiden.
Dvs du skal ikke være urolig for om der dukker en prof. fotograf/videograf op på den store dag da vi altid har en stand by, hvis uheldet er ude, med sygdom eller lign.

Vi stræber efter at følge tidens trend, og er også gerne selv trendsættere for nye smarte typer bryllupsbilleder. Vi løser alle typer opgaver, og vi ved hvad der skal til.
Det store opfølgnings og service arbejde vi har hos os, sikrer dig ro og tryghed optil et bryllup der kan være stressende for nogen.
Når du har booket hos os, sender vi et aftaleudkast. Når det er på plads og rettet til, har vi dermed en skriftlig kontrakt, så du/I er sikre på at der dukker professionelle folk op på dagen.

location-24Mange, ja rigtig mange andre bryllupsfotografer arbejder alene hvilket gør dem meget skrøbelige ved sygdom, punktering eller andet....Her har vi flere folk stående klar til at løse opgaven hvis uheldet er ude, et bryllup kan jo ikke gøres om.
Vi tager billeder, eller faktisk tager vi mange billeder på dagen. Typisk 3000-5000 stk. Hvilket gør at I har dækket hele dagen. Hvis det virker overvældende for nogen, så skal jeg hilse og sige at alle dem der har haft booket os, er ekstremt glade bagefter.
For deres største dag i livet er dækket fra start til slut. En ting I højst sandsynligt vil fortryde ikke at have når først festen er overstået. Både hvad angår foto og video....

Bryllup er en uforglemmelig dag. At arbejde med mærkedage er helt specielt. Det er følelser, udtryk og nærhed der arbejdes med, og vi bliver tit rørt når vi sidder og arbejder professionelt med billederne.
Det er meget berigende at arbejde med så personlige udtryk der sætter sit mærke i dig, det er derfor vi gør noget helt specielt ud af billederne, og bruger den tid der skal bruges, for vi ved det er et minde som er vigtigt for jer at kunne tage frem og se/afspille igen, og igen….

Alle de mennesker der har været ude og fejre dagen sammen med jer. Musikken, og den stemning der skabes er vigtige at kunne mærke igen og igen. De er uundværlige og vigtige at have. Vi lever jo ikke evigt...
Sidst men ikke mindst.
Vi er gode til at falde ind i selskabet, og bevæge os rundt uden nogen form for forstyrrelse. Der opstår altid sjove hændelser, og uden et professionelt hold til stede går øjeblikkene tabt.

Vi glæder os til at være en del af jeres store dag!


Praktiske informationer

Ang. billederedigering
Det antal billeder der er med i den ønskede pakke, bliver alle standard redigeret med beskæring og lyssætning. Hvis der ønskes billeder med effekter som fx. sort/hvid billeder, er dette en del af pakke 3, ellers skal det tilkøbes som ekstra.

Ang. ændring af bryllupsvideo
Når I har modtaget jeres bryllupsvideo, har I 1 måned til at få denne set igennem og tjekket at alt er som det skal være. Hvis der er noget I ønskes ændret, skal dette meddeles indenfor 1 måned efter I har modtaget bryllupsvideoen. Hvis der er noget I mener mangler på videoen og vi godkender dette, koster ændringen jer ikke noget, men hvis I har specifikke ønsker til klipningen af videoen, vil dette kun ændres mod en merpris.

Ang. tillægsydelser
Det er muligt at tilkøbe fotobog, flere eksemplarer af bryllupsvideoen mv., men der er ingen fortrydelsesret på disse tilkøb og alt skal betales før levering.

All Rights reserved to bryllupsvideoogfoto.dk


Tlf: 2892 3112 | bryllupsvideoogfoto@gmail.com