Det siger kunderne om os

Mette & Nicolai d. 30. juli 2016
"Tusind tak for det fine billede og dvd'erne. Vi har brugt hele aften på at gense alle de dejlige minder fra vores bryllup. Vi er meget glade for alt jeres store arbejde. Vi har kun de varmeste anbefalinger."


Jennifer & Steffen d. 2. juli 2016
"Det var en super god oplevelse, at have Allan ud og tage billeder til vores bryllup.
Han levede sig ind i det og tog sig rigtig god tid til at tage billeder og opstille forskellige situationer.
Der var en god stemning og plads sjov og grin.
Vi synes at alle billeder er rigtig gode -  både fra vielsen og på lokation, og vi vil huske tilbage på dagen med et smil :)"


Shené & Morten d. 25.juni 2016
"Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med Bryllupsvideoogfotograf. Vi havde faktisk allerede booket en foto/videomand da vi tog på bryllups messen i Vejle. Vi havde dog ikke mavefornemmelsen med den fotograf vi havde valgt, derfor kiggede vi efter andre firmaer. Vi snakkede kort med Bryllupsvideoogfotograf på messen og fik udleveret en brochure. Da vi kom var vi slet ikke i tvivl om at vi skulle kontakte Bryllupsvideoogfotograf og reservere dem til vores store dag. Vi har bestemt ikke fortrudt vores valg og har fået ufattelig meget ros for alle de skønne billeder Allan fik taget den dag. Hele forløbet har været meget professionelt aftalt og vi har været i konstant korrespondance med Camilla. Alt ned til den mindste detalje kunne aftales over telefonen, hvilket gjorde planlægningen for os rigtig nem. Allan var fuld af ideer på den store dag og jeg elskede at han kunne blive inspireret af den mindste bevægelse man foretog sig. Resultatet er intet andet end en hel masse fantastiske billeder, som vi skal kigge tilbage på mange år frem. Vi havde valgt en blandings pakke hvor vi selv havde valgt hvornår der skulle tages billeder og hvornår der skulle filmes. Man var ikke meget bevidst om at Allan fik tage og filmet al det han havde gjort under middagen og alligevel har han formået at fange alle de skønne øjeblikke, som man som brudepar ikke ser på den store dag. Vi har fået tilsendt mange flere billeder end vores aftale og alle videoer er filmet i den bedste kvalitet. Ikke nok med at vi fik mange flere billeder end aftalt så fik vi også et billede efter eget valg printet ud i plakat størrelse. Fantastisk service.

Alt i alt er vi sindsyge glade for at vi  valgte jer. I har den bedste pris på markedet og kvaliteten er bestemt i toppen. Skulle vi få brug for professionel billede/video optagelse i fremtiden så er i de første, der bliver kontaktet. I bliver bestemt også anbefalet til dem, der måtte lede efter en dygtig fotograf. Tak for al jeres hjælp."


Winnie & Daniel d. 11. juni 2016
"Vi har haft stor glæde af hele processen - lige fra det indledende møde med fotografen til det endelige resultat. Har sjældent mødt så stort et engagement og service."


Luise & Frederik d. 28. maj 2016
"Vi har simpelthen være så glade for Camilla og Co. i forbindelse med videooptagelse af vores bryllup i maj 2016. Bryllupsvideo & Foto har hvis ikke den mest - så tæt på - mest professionelle, betænksomme, forstående og hurtige leverandør, vi har haft til vores bryllup. Diskrete på den store dag, men i den grad til stede bag linjerne, når det hele skulle planlægges. Vi følte os hørt hele vejen igennem og der blev taget alle de hensyn, man nærmest kan tænke sig. Helt perfekt! Også deres "after sales service" har været i top. Vores video er SKØN og god kvalitet. Lige som vi havde ønsket den, og Camilla har også gjort et kæmpe stykke arbejde for at få den til at passe formatmæssigt til lige netop vores tv/pc mv. Vores varmeste og bedste anbefalinger."


Mette og Ronald d. 21. maj 2016
"Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Bryllupsvideo & Foto. Kommunikationen før, under og efter har været fantastisk. Camilla og team var utroligt fleksible og lydhøre for vores tanker og ideer, som vi talte igennem før dagen og fik nedskrevet i en detaljeret plan. Fotograf og kameramand var med hele dagen - fra forberedelse, i kirken, på location (vi havde en anden fotograf), og under festen frem til brudevalsen. Det betyder, at vi har billeder og film fra hele vores fantastiske dag, og sammenklipningen af de forskellige elementer er lavet stilrent og professionelt. Kameramand og fotograf var fluer på væggen, og hverken vi eller vores gæster mærkede noget til dem. Vi har fået et fantastisk resultat, som vi får glæde af mange år fremover. Men det allerbedste - og som vi virkelig vil anbefale alle - er tilkøbet af highlightfilmen. En lille film, som kort sammenfatter hele vores fantastiske dag, og som vi dagligt ser - enten sammen med familie, venner, kolleger eller med vores to små drenge, som elsker at se filmen hvor mor og far bliver gift!
Tusind tak for et flot og professionelt resultat."

All Rights reserved to bryllupsvideoogfoto.dk


Tlf: 6030 8863 | bryllupsvideoogfoto@gmail.com