Det siger kunderne om os

 

Sandra og Jacob Bech 14 September 2019

Hej Allan og Charles

Vi har haft alle de mange billeder fra jer vi har kunnet kigge på, og de er virkelig blevet gode. 
Så vi har været yderst tilfredse med det hele.
Håber i har det godt? 
Endnu engang vil vi lige sende et tak til jer. Vi har næsten brugt hele weekenden på at se vores fantastiske bryllups video.
Det er blevet rigtig godt, og vi er yderst tilfredse med det fine resultat. 
Hvor er vi glade for at vi valgte at få det filmet, fordi når vi ser filmen, er der meget vi havde glemt, men nu kan vi altid mindes det
Og gode sange i har tilføjet. Det er bare kanon godt, så mange tak
 

Karina & Peter d. 24 aug. 2019

"Allan var en suveræn fotograf som skabte rigtig god stemning, så det blev en god oplevelse. Han kunne både de klassiske billeder, og de lidt mere sjove, som skaber et unikt minde. Allan var også god til at se muligheder og høre på vores meninger og synspunkter. Selvom aftalen var på 250 redigerede billeder, fik vi dem bare alle og kunne selv vælge. Dette er et ekstra plus i bogen.

 


Barbara & Alexander d. 18. august 2018

Et af vores største ønsker til brylluppet var at finde en god fotograf, da vi gerne ville have at alle vores gæster ikke skulle tænke på at tage nogle billeder, men bare nyde dagen sammen med os.  

Vi kiggede længe og på rigtig mange forskellige fotografer, da priserne varierer rigtig meget. Vi havde ikke forestillet os, at vi både kunne få en fotograf OG en videograf til så god en pris som hos bryllupsvideoogfoto. Inderst inde havde vi også et ønske om at få hele dagen filmet, men vi var ikke klar over at det kunne lade sig gøre inden for det budget vi havde lagt. Vi besluttede os derfor hurtigt til at tage kontakt til Camilla og co. og fik booket guldpakken til vores store dag. Dette har vi ikke en eneste gang fortrudt! Vi fik god og professionel service helt fra start af, hvor Camilla tog sin tid til at snakke med os og vejlede os om vores ønsker og vi fik det lige som vi kunne tænke os. Christina og Vibe var fantastiske til at fange alle de specielle øjeblikke og vi fik desuden mange flere billeder end hvad vi var lovet. 

Billederne var klare hurtigere end vi havde forventet og vi fik allerede adgang til dem 2-3 uger efter brylluppet. Fantastisk! Selvom vi ventede lidt længere end forventet på videoerne, så blev dette kompenseret på fuldt tilfredsstillende vis. Så overalt en fantastisk oplevelse, og vi vil til enhver tid anbefale andre at vælge bryllupsvideoogfoto til deres store dag.

 


Thomas og Joy 11 august 2018

Hej Allan og Charles,

Ja, vi har hentet billederne, og vi er super meget tilfredse!!

Der skal også lyde en kæmpe ros til Allans arbejde på dagen overfor gæsterne. Vi har fået rigtig mange positive kommentarer fra gæsterne, omkring ham.

Vi er virkelig glade for hans og jeres arbejde, og det kan varmt anbefales til alle!! 🙂


Shené & Morten d. 25.juni 2016
"Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med Bryllupsvideoogfotograf. Vi havde faktisk allerede booket en foto/videomand da vi tog på bryllups messen i Vejle. Vi havde dog ikke mavefornemmelsen med den fotograf vi havde valgt, derfor kiggede vi efter andre firmaer. Vi snakkede kort med Bryllupsvideoogfotograf på messen og fik udleveret en brochure. Da vi kom var vi slet ikke i tvivl om at vi skulle kontakte Bryllupsvideoogfotograf og reservere dem til vores store dag. Vi har bestemt ikke fortrudt vores valg og har fået ufattelig meget ros for alle de skønne billeder Allan fik taget den dag. Hele forløbet har været meget professionelt aftalt og vi har været i konstant korrespondance med Camilla. Alt ned til den mindste detalje kunne aftales over telefonen, hvilket gjorde planlægningen for os rigtig nem. Allan var fuld af ideer på den store dag og jeg elskede at han kunne blive inspireret af den mindste bevægelse man foretog sig. Resultatet er intet andet end en hel masse fantastiske billeder, som vi skal kigge tilbage på mange år frem. Vi havde valgt en blandings pakke hvor vi selv havde valgt hvornår der skulle tages billeder og hvornår der skulle filmes. Man var ikke meget bevidst om at Allan fik tage og filmet al det han havde gjort under middagen og alligevel har han formået at fange alle de skønne øjeblikke, som man som brudepar ikke ser på den store dag. Vi har fået tilsendt mange flere billeder end vores aftale og alle videoer er filmet i den bedste kvalitet. Ikke nok med at vi fik mange flere billeder end aftalt så fik vi også et billede efter eget valg printet ud i plakat størrelse. Fantastisk service.

Alt i alt er vi sindsyge glade for at vi  valgte jer. I har den bedste pris på markedet og kvaliteten er bestemt i toppen. Skulle vi få brug for professionel billede/video optagelse i fremtiden så er i de første, der bliver kontaktet. I bliver bestemt også anbefalet til dem, der måtte lede efter en dygtig fotograf. Tak for al jeres hjælp."


Winnie & Daniel d. 11. juni 2016
"Vi har haft stor glæde af hele processen - lige fra det indledende møde med fotografen til det endelige resultat. Har sjældent mødt så stort et engagement og service."


Luise & Frederik d. 28. maj 2016
"Vi har simpelthen være så glade for Camilla og Co. i forbindelse med videooptagelse af vores bryllup i maj 2016. Bryllupsvideo & Foto har hvis ikke den mest - så tæt på - mest professionelle, betænksomme, forstående og hurtige leverandør, vi har haft til vores bryllup. Diskrete på den store dag, men i den grad til stede bag linjerne, når det hele skulle planlægges. Vi følte os hørt hele vejen igennem og der blev taget alle de hensyn, man nærmest kan tænke sig. Helt perfekt! Også deres "after sales service" har været i top. Vores video er SKØN og god kvalitet. Lige som vi havde ønsket den, og Camilla har også gjort et kæmpe stykke arbejde for at få den til at passe formatmæssigt til lige netop vores tv/pc mv. Vores varmeste og bedste anbefalinger."


Mette og Ronald d. 21. maj 2016
"Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Bryllupsvideo & Foto. Kommunikationen før, under og efter har været fantastisk. Camilla og team var utroligt fleksible og lydhøre for vores tanker og ideer, som vi talte igennem før dagen og fik nedskrevet i en detaljeret plan. Fotograf og kameramand var med hele dagen - fra forberedelse, i kirken, på location (vi havde en anden fotograf), og under festen frem til brudevalsen. Det betyder, at vi har billeder og film fra hele vores fantastiske dag, og sammenklipningen af de forskellige elementer er lavet stilrent og professionelt. Kameramand og fotograf var fluer på væggen, og hverken vi eller vores gæster mærkede noget til dem. Vi har fået et fantastisk resultat, som vi får glæde af mange år fremover. Men det allerbedste - og som vi virkelig vil anbefale alle - er tilkøbet af highlightfilmen. En lille film, som kort sammenfatter hele vores fantastiske dag, og som vi dagligt ser - enten sammen med familie, venner, kolleger eller med vores to små drenge, som elsker at se filmen hvor mor og far bliver gift!
Tusind tak for et flot og professionelt resultat."

All Rights reserved to bryllupsvideoogfoto.dk


Tlf: 6030 8863 | bryllupsvideoogfoto@gmail.com