Spring til indhold

Lidt mere om os

Vi har været her længe…

Mange års erfaring og “know how” gør os til nogen af de bedste fotografer på markedet.

Vi bliver ofte spurgt om


Kan I tage par billeder og fælles billede med i prisen ?

Ja det kan vi, typisk hvis kirken ligger senest kl 14, kan vi nå det, men det afhænger selvfølgelig af kørsel, og krav til lokations billeder mmm

Er det meningen at vi skal stå for mad og drikelse til jer, som er med oveni jeres pris ?

Ja, I skal sørge for at vi får tanket op både med drikkelse og noget at spise denne store dag. Vi har mange bryllupper hver t år, og vil ikke sidde med egen varm sodavand og madpakke. Det dur ikke. Vi arbejder hårdt for at være skarpe hele dagen og få de flotteste billeder i kassen, så koncentrationene skal være i top.

Hvor mange er i tilknyttede i firmaet ?

Vi er Allan Petersen der kører og ejer firmaet, og så er der 3 freelance fotografer og 2 videografer tilknyttet.

Hvor hurtigt får vi billederne ?

Dagen efter tilsender vi ca. 50 gode billeder fra dagen redigeret så I har noget at fremkalde og ligge på sociale medier mm.derudover går der mellem 2-6 uger før i får resten, alt efter hvor travlt der er, og hvornår på sæsonen jeres bryllup ligger.

Billede kvalitet ?

I får alle billeder der tilsendes indenfor 2-6 uger uden vandmærke, og i absolut højeste kvalitet og str. Ingen ekstra udgifter hos os.

Er fotograferne rutineret ?

Alle tilknyttede fotografer, er prof. Brylulpsfotografer med mange bryllupper bag sig. Det gælder også videograferne.

Er video og lyd tydeligt på det materiale vi får ?

Yes, I får tydelig og god lyd på alle videooptagelser, samt skarpeste kvalitet muligt at filme under de forhold der er. På feststedet om aftenen er det absolut bedst at lyset ikke er for dæmpet. Vedr. optage kvaliteten af videofiler.

Bliver hele alle videooptagelser dagen igennem redigeret ?

Ja vi klipper det sammen som en smuk film , med skiftevis musik og live lyd og slowmotion på noget af det. Samt vi producerer en kirke musik video i alle pakkerne.