Spring til indhold

Det siger kunderne

Kaspar & Louise Dam Haller
Frrederikshavn D. 8 Oktober 2022

Et meget stort og varmt TAK til Allan og Lars for at forevige vores dag.

I var helt og aldeles skønne at have med fra “start til slut”, I blendede så fint ind og var utrolig hyggelige at have med os.

Vores børn var vilde med Jer, tak for tålmodigheden med de 2 krudtugler  og alle gæster har ligeledes kommentert på at I var et par skønne herrer

Materialet fra Jer er uvurderligt. SÅ gode billeder og fantastisk video. Vi kan kun anbefale alle kommende brudepar at gøre det samme, man kan ikke gøre dagen om, og det er helt fantastisk at kunne gense momenterne fra dagen på video.

TAK for Jer, og de varmeste anbefalinger fra os.

Kh. Kaspar & Louise

Pernille Holm Høiberg Maj 2022

Allan har nu fotograferet for os 2 gange.

Vi er meget tilfredse med hans arbejde.

Allan er yderst professionel, meget passioneret omkring sit arbejde, og det afspejler sig også i hans energi på selve dagen. Allan er punktlig og overholder alle de aftaler man laver med ham, hvilket gør at man føler sig super tryg ved ham!

Det er en fantastisk fornemmelse at stå foran Allan fordi han formår at få selv den mest kamera nervøse til at føle sig afslappet og får derfor også en hulens masse super gode billeder i kassen.

Desuden har han fanget en masse stemningsbilleder som betyder alverdens for mig, også en masse billeder jeg ikke vidste var vigtige, men Allans erfaring sørgede for at intet gik forbi hans næse.

Kristina og Laurits 2021

KÆMPE anbefaling herfra ♥️ Allan og hans Kameramand gjorde et helt fantastisk stykke arbejde til vores bryllup i lørdags, ikke alene er de mega dygtige til at få taget nogle fantastiske billeder og videoer og imødekomme vores ønsker, de er også helt fantastiske til at skabe en fed stemning omkring sig og snakke med folk ♥️